Suna ACUMContact

Produse și servicii de broderie

Broderie computerizata – broderie personalizata

Services

Servicii complete

23 de produse si servicii de broderie pentru suporturi multiple pregatite pentru toate gusturile si exigentele clientilor

LEARN MORE

Echipment modern

Lucram cu echipament si tehnologie digitala de ultima generatie din domeniul broderiei pregatiti pentru toate cerintele

LEARN MORE

Performanta

Suntem in masura sa satisfacem toate comenzile si doleantele in cel mai scurt timp posibil cu inalt grad de calitate

LEARN MORE

serviciile noastre

Avem servicii complete de broderie computerizata

Serviciul de broderie computerizata pe care il punem la dispozitie garanteaza faptul ca afacerea si produsele dvs. nu vor fi trecute cu vederea de catre clienti. A-ti extinde afacerea inseamna sa alegi o echipa care sa transforme ceea ce doresti in realitate. Iar pasul acesta, desi nu pare, este deseori cel mai dificil. 

Broderie prosoape

Broderie prosoape – aceste produse personalizate sunt extrem de utile in momentul in care doriti sa creati o imagine placuta afacerii dumneavoastra.

Info

O baniera brodata, respectiv banierele brodate reproduc, de regula, insemnele sau culorile distinctive ale unui stat, ale unei natiuni, ale unei categorii de forte sau unitati militare, organizatii, asociatii sau institutii publice sau private si informează vizitatorii cu privire la caracterul oficial al perimetrului in care se afla, atunci cand au rol de reprezentare pentru diferitele institutii statale. Practic, aceste simboluri nationale intregesc si completeaza orice eveniment, parada sau congres, fie ca prezinta un caracter cultural, sportiv, politic sau militar.

Info

Broderia cornely are o istorie lunga, prima masina a fost creata in anul 1863 perfectionata apoi in anul 1865. Denumirea broderiei poarta numele unui francez Emile Cornely, acesta fiind cel care a perfectionat tehnica de broderie cornely si masina de cusut cornely.

Info

Broderia cu aplica este formata dintr-un material textil care este decupat pentru a da forma desenului si modelului dorit. Bucatile din materiale textile sunt cusute de jur imprejurul lor, pentru a uni si a da forma modelului. Materialul textil este cel care umple modelul sau designul ales.

Info

O frumusete aparte, ca decor pe materialele textile este oferita de broderia cu paiete. Aceasta arta de infrumusetare a fost si va ramane mereu in actualitate ca decor textil.

Info

       In disciplina militara este important ca tinuta sa fie impecabila, detaliile fiind o parte foarte importanta in acest mediu. O tinuta curata si bine intretinuta reflecta un caracter puternic, disciplinat si tot timpul pregatit sa plece la datorie. Gradele miliare reprezinta munca depusa de-a lungul timpului si seriozitate de care s-a dat dovada pentru obtinerea lor.

Broderie embleme militare

Orice model grafic ne oferiti dumneavoastra, noi il vom transforma intr-o broderie deosebita, cu un aspect unic.

Info

Icoana sau imaginea sfantului a fost intotdeuna prezenta in casele crestinilor din toate partile tarii. Atat in biserica cat si acasa, crestinii se roaga in fata icoanelor si traiesc cu frica si invatatura Lui Dumnezeu. Ele sunt produse prin diferite metode, printre care se afla si brodatul, reprezentand o arta aparte pe care o indeletnicesc femeile de la sat indeosebi. Aceasta prezinta o cerere mare dintr-o varietate de varste si grupuri sociale.

Info

Broderia pe piele arata fantastic! Desi aceasta tehnica este putin intimidanta, atata timp cat se cunosc elementele de baza ale broderiei si materialul, se pot realiza broderii pe piele fara nici o grija, rezultatul unei broderi pe acest tip de material isi merita tot riscul.

Info

Cand te gandesti la broderia personalizata, primul lucru care iti vine in minte sunt acele cusaturi migaloase, superbe realizate cu multa indemanare de femeiile sau bunicile in vremurile de mult apuse.

Astazi broderia personalizata are un puternic impact vizual, artistic sau unic ce distinge un obiect sau un produs vestimentar.

Info

Logo-ul reprezinta o companie sau o institutie. Fiecare firma este reprezentata printr-un nume, iar numele este reprezentat prin logo. Logo-ul poate sa fie un tex, o litera, un numar, o imagine sau o combinatie cu text si imagine.

Info

Pentru o pata de culoare in tinuta ta, care in acelasi timp ofera un aer sic poti apela la ecusoanele brodate. Acestea pot fi purtate in diferie moduri, completand orice tinuta fiind ajutorul de nadejde in momentul potrivit.

Logo-urile si patch-uri

Logo-urile si patch-urile sunt foarte practice si economice, iar angajatii le pot transfera usor in momentul in care se face schimbarea echipamentului de lucru.

Info

Etichetele brodate sunt alelgerea cea mai eficienta pentru promovarea produselor si a brandului, fie ca este o companie mare, una mai mica sau chiar produse realizate handmade.

Info

Etichetele definesc un logo, o marca sau un designer care se imprima pe produse si articole pentru a fi mai usor de identificat.

Masinile cu o tehnologia avansata pot realiza etichete tesute la high definition.

Info

Odata cu tehnologia, broderia s-a reinventat. Broderia 3D este broderia moderna.

Broderia 3D este o cusatura realizata in relief, care ofera designului ce este cusut un aspect tridimensional.

Broderia 3D este cunoscuta sub denumirea 3D foam sau broderia 33 Puff. Denumirea o poarta datorita procedeului de realizare a broderiei. Pentru a realiza efectul tridimensional al broderiei, se foloseste o spuma speciala de umplere a modelului care se aseaza sub cusatura.

Majoritatea modelelor de broderie 3D reprezinta litere, numere, texte sau logo-uri. Broderia 3D este extrem de apreciata si comerciala in momentul de fata. Se regaseste pe articolele de imbracaminte, embleme, etichete, sepci, incaltaminte. Broderia 3D este broderia noii generatii, broderia nonconformistilor, broderia viitorului.

Info

In industria textila, etichetele tesute dau produsului nota finala si exprima hotarat logoul si numele companiei producatoare si de asemenea informatii necesare primului contact.

Info

Sunt de nelipsit din orice incapere a vreunei institutii, asociatii, cluburi sportive, organizatii de stat, publice sau private, simbolizand patria, natiunea si mandria poporului romanesc si mai presus de toate onoarea de a fi roman. Nici o primărie, club sportiv, unitate militara sau alte organizatii de acest tip nu isi desfasoara activitatile de serviciu fara cateva fanioane brodate de prezentare. Acestea reprezinta practic, principalul semn distinctiv al oricarei instituii de acest gen.

Promtitudine

Realizam comenzile in parametrii negociati fara intarziere

Satisfactie garantata

Serviciile de broderie sunt garantate si executate la cel mai inalt nivel de calitate

Profesionalism

Lucrarile de broderie sunt executate de personal cu inalta calificare

Contactati-ne

Broderie computerizata – broderie personalizată

Contact

Birou

Str. George Cosbuc, nr. 1, Constanta

Sunati la:

+40742646243

EMAIL

office@sianimage.ro 

Loading...