Suna ACUMContact

Patch-uri brodate

Patch-uri brodate

Doriti sa va afirmati identitatea prin intermediul unor semne distinctive, perfect executate care sa exprime in totalitate prestigiul, rafinamentul, onoarea de a fi parte si de a activa in serviciul unei institutii militare?             Cu siguranta nimic nu poate expune mai bine mandria, curajul, prestanta si valoarea nationala specifice unitatilor militare, decat o fac o serie de patch-uri brodate pentru fiecare coleg militar in parte. Aceste patch-uri brodate reprezinta practic cartea de vizita a institutiei sau organizatiei pe care o reprezinta.

Cu siguranta, nimic nu poate expune mai bine mandria, curajul, prestanta si valoarea nationala specifice unitatilor militare, decat o fac patch-urile brodate. Aceste patch-uri brodate reprezinta practic cartea de vizita a institutiei sau organizatiei pe care o reprezinta. O carte de vizita, o emblema, brodata direct pe uniforma, cu fir dintr-un material special, de calitate superioara, care sa reziste in timp.

Exista numeroase unitati militare in Romania care opereaza independent sau nu unele fata de altele, de aceea o serie de elemente distinctive transpuse sub forma unor ecusoane, embleme sau patch-uri brodate sunt factori esentiali ai identitatii acestora. Astfel de confectii textile individualizate sunt brodate direct pe haine, pe uniforme sau pe alte obiecte textile sau sunt confectionate sub forma de patch-uri brodate care se aplica ulterior pe uniforma. Principala caracteristica a patch-urilor ce se aplica ulterior pe uniforma este ca va confera posibilitatea de a le reaplica ori de cate ori este nevoie pe orice salopeta sau uniforma, fara a se uza.

Sub forma unor patch-uri brodate sunt reproduse de regula, insemnele, forma sau culorile distinctive ale unei categorii de forte sau unitati militare care au scopul de a exprima identitatea, prestigiul si onoarea de a apartine si de a activa in serviciul unitatii respective. Din acest motiv, astfel de confectii textile sunt mai mult decat necesare membrilor unor astfel de organizatii.

Se pot realiza numeroase modele de patch-uri militare brodate, cu forme, culori si texte diferite in functie de indicatiile dvs. Tesaturile folosite sunt de cea mai buna calitate care prezinta durabilitate si expresivitate, iar broderia cu fir se realizeaza printr-o serie de procedee multiple, prin intermediul unor utilaje speciale si cu ajutorul unor specialisti cu ani de experienta in spate. De aceea, munca depusa pentru confectionarea acestor elemente este una productiva si extrem de apreciata in randul clientilor nostri.

Doriti sa va afirmati identitatea prin intermediul unor patch-uri perfect executate care sa exprime in totalitate prestigiul si onoarea de a fi parte a unei institutii militare? Firma noastra va pune la dispozitie o serie de embleme sau patch-uri brodate aplicabile prin coasere, cu scai (velcro) sau termofuzibile prin aplicare la cald. Nu aveti inca o sigla reprezentativa insa aveti o idee despre cum v-ati dori sa arate aceasta? Orice model grafic sau schita ne este de ajuns pentru a o transforma intr-o broderie de marca cu un aspect exclusivist. Firma noastra detine utilaje tehnologice de ultima generatie si software computerizat cu care reusim sa ducem al indeplinire orice complexitate de model de patch brodat.

Loading...