Suna ACUMContact

Broderie icoane

Broderie icoane

 Icoana sau imaginea sfantului a fost intotdeuna prezenta in casele crestinilor din toate partile tarii. Atat in biserica cat si acasa, crestinii se roaga in fata icoanelor si traiesc cu frica si invatatura Lui Dumnezeu. Ele sunt produse prin diferite metode, printre care se afla si brodatul, reprezentand o arta aparte pe care o indeletnicesc femeile de la sat indeosebi. Aceasta prezinta o cerere mare dintr-o varietate de varste si grupuri sociale.

Broderia este un tip special de cusatura in relief, realizata cu ajutorul unui suport pentru materiale textile, intr-o gama larga de culori pentru a infrumuseta si a darui o valoare aparte articolului pe care este aplicata.

De-a lungul anilor broderia icoanelor sa schimbat și a fost ridicată la rangul de artă fiind numită și arta “picturii” în ac. Aceasta definește frumosul și are puterea de a oferi o semnificație deosebită.

Realizam broderii pe orice tip de material si modele, de la cele mai simple, pana la cele mai complexe. Imaginea ilustrata este in functie de cererea clientului, la comanda, dintre care cele mai solicitate sunt: ​​icoana Maicii Domnului, icoana Domnului Isus Hristos, Sf. Ecaterina, Sf. Ierarh Nicolae. Pozitionarile sunt intotdeauna precise, deoarece folosim constant dispozitive create pentru cele mai deosebite situatii pe care le putem avea.

Detaliile sunt reproduse cu exactitate la o scară mult mai mică pentru un rezultat final cat mai spectaculos. Culorile puternice nu se decolorează de-a lungul timpului, în condițiile de păstrare optimă.

Icoanele embrodate reprezinta un element deosebit de potrivit pentru orice camera din casa ta, venind in diferite dimensiuni, in functie de cerinte. De asemenea, acestea sunt perfecte și pentru a fi oferite ca cadou unui iubit prieten sau unei rude într-un moment special din viața lui.

Icoanele embrodate reprezinta traditia pastrata din strabuni pana in zilele noastre , suferind mici modificari in modul de productie. Dacă în trecut se realizează manual cu ajutorul unui ac și o mulțămare de care dauau dovada femeilor, toate acestea sunt realizate într-un timp mult mai scurt prin mijloace moderne. Materialele pe care le folosim la producerea de iconalori sunt de un grad superior, de calitate, garantând pastrarea în timp.

Intr-o casa crestina, icoanele sunt nelipsite, de aceea o idee care asigura o durata de viata mare a unui icoanei dar si un detaliu original si deosebit din casa dumnevoastra, poate reprezenta icoana brodata. Icoanele pot fi realizate reprezentând diferite personaje sau imagini biblice, într-o gamă largă de culori.

Metadata: Icoanele sunt un element important și nefolositor în cazurile creștinilor, indiferent de partea țării în care locuiesc. Realizam broderii pe orice tip de material, atat modele simple, cat si modele complexe. Imaginea ilustrata este in functie de cererea clientului la comanda, cele mai solicitate modele sunt: ​​icoana Domnului Isus Cristos si icoana Maicii Domnului.

Pozitionarile sunt intotdeauna precise deoarece folosesc dispozitive special create pentru cele mai deosebite situatii care ar putea interveni. Detaliile sunt reproduse cu exactitate, la o scară mult mai mică pentru un rezultat final cat mai aproape de poza originală și cat mai spectaculor. Culorile vii păstrează intensitatea de-a lungul timpului, fără a exista riscul de decolorare.

Icoanele inrodite reprezinta traditia pastrata din strabuni, frumusetea si importanta lor este aceeasi, dar de-a lungul timpului metodele de realizare s-au diversificat, reprezentand un proces mai usor si mai rapid.

 

Loading...