Suna ACUMContact

Etichete brodate

Etichete brodate

Etichetele brodate sunt alelgerea cea mai eficienta pentru promovarea produselor si a brandului, fie ca este o companie mare, una mai mica sau chiar produse realizate handmade.
Pe suprafata etichetelor brodate se aplica denumirea unui brand sau logo-ul companiei. Etichetele se pot aplica pe exteriorul produsului sau pe interior, totul depinde de produs si de designer.
Etichetele brodate, in comparatie cu cele printate au un aspect mult mai profesional si calitativ. Rezistenta etichetelor brodate este mult mai indelungata, fata de cea a etichetelor printate. Broderia nu se decoloreaza, nu se deterioreaza, nici la spalare sau la uzura.
Broderia ramane numarul 1 ca tenica decorativa pentru materialele textile si pentru produse.

Daca detii un mic atelier cu propriile tale creatii de imbracaminte sau incaltaminte, trebuie sa stii ca etichetele brodate reprezinta, cu siguranta, una dintre cele mai bune metode de a adauga o nota prefesionala articolelor si afacerii tale.

Etichetele sunt o bucata de material pe care sunt imprimate sau adaugate informatii, simboluri sau numele de marca. Orice produs fabricat este insotit de o eticheta.

Cu ajutorul broderiei, etichetele pot primi designul sau logo-ul dorit. Etichetele brodate reprezinta cea mai economica metoda prin care poti dezvolta marca de produs sau de a identifica produsul realizat.

Etichetele personalizate au un impact puternic asupra clientelei in lumea afacerilor si a comertului.

Eticheta brodata trebuie sa reziste in timp, la fel de mult cat si produsul, chiar daca produsul respectiv este refolosit. In comparatie cu etichetele printate, etichetele brodate au un aspect mult mai frumos din punct de vedere estetic, si in plus pot rezista mult mai mult in timp, in urma spalarii sau a uzurii.

Datorita cusaturii dense ce este bine realizata din fire de calitate, etichetele brodate dureaza mai mult, iar broderia nu poate sa dispara usor.

Etichetele personalizate prin broderie sunt de mai multe feluri, in functie de tesatura din care sunt realizate si modul sau de aplicare pe produse. Majoritatea tesaturilor folosite la realizarea de etichete sunt damascul, satinul, taffeta. Aplicarea etichetelor brodate pe produse se poate face prin coasere, termic.

Nimic nu poate adauga o amprenta mult mai personala si unica pe produse, decat aplicarea de etichete brodate.

Etichetele brodate sunt perfecte pentru aplicarea pe produs, pentru a identifica numele companiei si a logo-ului, acest lucu se face intr-un mod discret si profesional. Produsul devine autentic si mult mai valoros.

Toate brandurile si casele mari de moda folosesc etichete brodate pe propriile produse. Indiferent daca compania este mare sau nu, toti apeleza la marcarea produselor prin aplicarea de etichete.

Etichetele brodate sunt extrem de populare pe articolele sportive, uniforme, colectii de imbracamine si incaltaminte, sepci, caciuli, jachete, jeansi, jucarii, genti, covoare, prosoape, lenjerie de pat.

Masinile speciale de brodat configurate pe baza unor software-uri speciale realizeaza broderii pe etichete, broderiile sunt lucrate cu atentie cu cusaturi impecabile, exacte chiar daca aceasta este mult mai mica ca dimensiune.

Dimensiunea etichetelor si a designului depinde de dorinta clientului. In functie de idea designului sau de tipul produselor, etichetele brodate se pot aplica pe interiorul produsului sau ca etichete de fata. Etichetele aplicate pe fata sunt cel mai des intalnite la caciuli, fulare si la articole de imbracaminte.

 

Loading...