Suna ACUMContact

Etichete tesute

Etichete tesute

Etichetele definesc un logo, o marca sau un designer care se imprima pe produse si articole pentru a fi mai usor de identificat.

Mașinile cu o tehnologie avansată pot realiza etichete fabricate la înaltă definiție.

Etichetele sunt fabricate din diferite fire , cele mai cunoscute și folosite etichete sunt etichete țesute din damasc, poliester, satin și etichete tesute din taffeta.

Aspectul etichetelor este unul profesional, durabilitatea fiind foarte ridicată la uzura și la spalare, indiferent de temperatura apei.

Aplicarea etichetelor țesute pe produse se poate face prin coasere la mașină sau manuală. Etichetele se încarcă, se aplică la cald cu fierul de calcat. Adezivul ce intra in componenta acestora este rezistent la spalare.

Eticheta este o bucata de material care cuprinde diferite informatii despre produs, simboluri, numele unui brand sau logo-ul firmei.

Cele mai raspandite si cele mai rezistente etichete sunt etichetele tesute. Acestea se aplica, in majoritatea cazurilor pe produsele textile si pe articolele de imbracaminte, accesorii si incaltaminte.

Etichetele tesute se pot personaliza cu broderii care sa indentifice un design, un model, numele unui brand sau numele unei companii.

Etichetele tesute sunt ideale pentru identificarea uniformelor scolare, a echipamentelor de lucru sau a echipamentelor sportive.

O diferenta inedita este facuta de o eticheta de calitate. Un produs bun din punct de vedere calitativ are nevoie si de o eticheta de exceptie. Cu toate ca par neinsemnate si mici ca dimensiune, etichetele tesute au un impact puternic asupra unui produs, nu doar ca reprezinta produsul, dar reprezinta si marca sau designerul pe care le-a creat.

Etichetele tesute sunt de mai multe feluri, acestea difera in functie de firele din care sunt tesute. Majoritatea etichetelor tesute sunt realizate din poliester, damasc, satin, taffeta si din materiale autoadezive.

Indiferent de tesatura, etichetele sunt foarte rezistente si durabile. Etichetele tesute de tip damasc au o textura extrem de fina la atingere, etichetele tesute din satin sunt moi cu un aspect perlat, iar etichetele tesute din  taffeta sunt mai robuste, ideale pentru genti, esarfe, palarii.

Exista o gama variata de etichete tesute. Marginea acestor articole poate sa fie tesuta, taiata la cald sau taiata ultrasonic.

Masinile performante realizeaza etichete tesute de calitate profesionala. Masina tese in eticheta numele sau logo-ul companiei, rezultatul final este unul profesionist si de calitate.

Etichetele tesute sunt mai durabile decat cele brodate, ca aspect sunt la fel de atragatoare, cu un aspect profesional.

Etichtele tesute se pot personaliza in diverse culori, in functie de cerinta clientului si de modelul pe care il are logo-ul.

Prinderea etichetelor tesute pe produse se pot face prin coasere la masina de cusut sau manual, o alta tehnica de aplicare a acestora care nu necesita mult efort este prin lipire cu ajutorul fierului de calcat, etichetele sunt prevazute cu un adeziv puternic care rezista pe produs si la spalarea cu apa rece sau fierbinte.

Etichetele tesute au o rezistenta buna la toate gradele de temperatura, se pot spala la temperaturi cu apa calda, rece sau fierbinte. Indiferent de temperatura, etichetele tesute isi pastreaza forma si dimensiunea originala.

Etichetele tesute, aplicate pe produse au si un scop decorativ, in special pentru articolele de imbracaminte.

Loading...