Suna ACUMContact

Broderia computerizata

Broderia computerizata

Broderia computerizata se realizează la mașinile de embroidat, care sunt redirecționate de un software special.
Masinile de impodobit computerizate sunt mașini speciale care realizează broderii cu modele computerizate.
Primele mașini de brodat controlate de un calculator au apărut în anul 1980.
Astăzi mașinile profesionale de îmbrăcat, realizează pe minut peste 1200 de pliuri. În timpul coaserii mașinii schimba singura culoare, firele și tăierea firelor. Masinile de brodat realizeaza o complexitate a modelelor intr-un timp scurt, avand o mare productivitate.
Broderia computerizata sunt un design profesional, digitizat, cu un finisaj impecabil foarte greu sau imposibil de reprodus manual.

Folosita la scara larga, broderia computerizata poate fi intalnita astazi pe diferite produse, de la articole de imbracaminte, accesorii, incaltamite, textile pentru decor, steaguri

Descopera frumusetea computerizatelor de broderie, ce este o reinventare mult mai moderna si rapida a broderiei manuale.

Broderia este o cusatura aplicata in relief care se realizeaza pe un suport textil pentru a decora articole textile. Este o artă care se realizează manual, încă din cele mai vechi timpuri. Broderia se realizează cu diferite tipuri de ate, într-o paletă largă de nuanțe și culori.

Ultima generatie a masinilor de broderie sunt realizate cu programe si computerizate software care pot executa o complexitate de modele de broderie.

Ce este broderia computerizata?

Broderia computerizata este procedeul ultra modern pentru a reda o cusatura prin elemente de grafica, texte, sigle care sunt create sau oferite ca model de catre client.

Toate modelele de broderie sunt proiectate electronic, pe un software pentru mașinile de broderie. Masina de brodat executa modelul si tipul de cusatura numai prin program de calculator, nimic nu se executa manual.

Masina de brodat realizeaza cusatura, forma, dar si dimensiunea in nuantele de culori care a fost setata sa realizeze broderia. Avantajul broderiei computerizate este că fiecare broderie se realizează la o viteză impresionantă, oferind o mare productivitate într-un timp foarte scurt.

Masinile de broderaj prin programele informatice, realizeaza cu exactitate orice tip de broderie in culori complexe, broderii de tip elemente de grafica, texte, sigle.

Cu broderia computerizata se pot realiza logo-uri, etichete inrodite, text, insemne inrodite de o impresionabila calitate.

Broderia este arta unei infrumusetări, de a aduce mult mai multă valoare unui obiect. Broderia a devenit o parte a lumii vizula. Este intalnita la scara larga pe haine, accesorii, textile.

Broderiile intalnite astăzi sunt majoritatea realizate computerizat, de mașinile de brodat redirecționate de un calculator.

Masina de brodat este redirecționată de softul programat de calculator, fișierul de date este cel care transmite fiecare model. In functie de aceste comenzi, masina realiza la o rapiditate mare broderie.

Designul broderiei este realizat pe calculator folosind doar software specializat de digitizare. Masina de brodat va realiza computerizata broderie dupa programul stabilit de software, acele vor face mai multe cusaturi. Masina este cea care redirecționează modelul și schimbarea culorilor pentru a realiza broderia condusă de softul calculatorului.

Procesul de realizare a computerizării broderiei este format din mai multe pasi.

Cei mai importanti sunt, ideia designului care este transformata, digitizarea folosind un software special. Designul este salvat ca fisier de cusatura pentru a recunoaste masina de brodat. Masina de brodat citeste fisierul cusaturii pentru a realiza brodria computerizata.

Cand modelul de broderie este complet, masina de brodat se opreste si asa ia nastere o broderie computerizata

Loading...