Suna ACUMContact

Broderie pe piele

Broderie pe piele

 

 

Broderia pe piele arata fantastic! Desi aceasta tehnica este putin intimidanta, atata timp cat se cunosc elementele de baza ale broderiei si materialul, se pot realiza broderii pe piele fara nici o grija, rezultatul unei broderi pe acest tip de material isi merita tot riscul.

Realizarea broderiei pe piele cu masinile de brodat computerizate este cea mai eficienta metoda de a infrumuseta articolele din piele. Totul se realizeaza computerizat pe baza unor programe si sotware-uri speciale.

Designul broderieiDesignul broderiei pe piele poate fi la fel de elaborat, in nuante simple sau multicolore.

Pielea este un material ce oferă un aspect deosebit, creat în combinație cu o broderie, devenind cu adevărat remarcabil, o combinație magică.

Broderia este tehnica de infuziune a materialelor textile, care se poate aplica și pe piele. Realizarea broderii pe piele poate fi puțin inspaimantatoare. Totuși, broderia pe piele realizată de profesioniști este impecabilă.

Modelele și designul pentru broderia pe piele sunt la fel de elaborate ca broderia pe textile.

Există o varietate de riscuri pentru realizarea unei broderii pe piele, deoarece pielea este mult mai sensibilă față de un material textil. Pielea este neiertatoare, dat fiind că este perforată sau prăjită, pe suprafața acesteia rămâne o permanentă gaură, acest lucru se întâmplă și cu materialele textile. În schimb, o cusatura perfecta, o broderie pe impecabila piele fără greșeală rezultă într-o lucrare excelentă, ce îți încântă privirea.

Pentru a realiza o broderie pe piele, este important sa intelegem acest tip de material. Există mai multe tipuri de piele. Majoritatea articolelor de îmbrăcăminte sunt realizate din piele de vaca, capra, porc, miel sau de caprioara. Fiecare tip de piele este diferit, cu o textura deosebita, dar acest lucru nu impiedica aplicarea broderiei pe aceasta suprafata.

Cu ajutorul acestui tip de broderie se pot personaliza jachete din piele, fuste, pantaloni, chiar si articole de imbracaminte si accesoriile: genti, posete si multe altele. Articolele îmbrăcate pe piele sunt în voga atata pentru femei, barbati, cat si copii. Chiar și motocicliștii și iubitorii de rocă dețin un accesoriu din piele brodat.

Noua generație a tehnicilor de îmbrăcăminte se realizează computerizat, cu precizie și mult mai ușoară. Software-ul este cel care utilizează sistemul de coasere, de spațiu a cusaturilor și densitatea lor.

Acele folosite pentru realizarea broderiei pe piele sunt special concepute pentru pielea fină sau mai groasă. Broderia pe piele se realizează ușor, cu ace speciale fără a deteriora suprafața acesteia.

Pielea oferă multe posibilități pentru a crea unică broderii. Cele mai multe elemente din piele sunt invelite pe pantofi, veste, articole de imbracaminte, palarii, veste, fuste, accesorii precum: portofele, genti, decoratiuni interioare, leagane, carti de coperta, huse pentru telefoane sau pentru gadgeturi.

Broderia se poate realiza și pe piele artificială , nu numai pe pielea naturală. O piele artificială de calitate poate avea un aspect la fel de frumos, precum pielea naturala. Articolele din piele artificială sunt la fel de căutate.

Odata cu aparitia broderiei, aceasta tehnica de coasere se poate aplica pe mai multe materiale textile, silice sau piele.

Desi pielea este una dintre cele mai dificile materiale de lucru, broderia pe piele realizata la masina cumputerizata este un succes.

Loading...