Suna ACUMContact

Broderie 3D

Broderie 3D

 

Odata cu tehnologia, broderia sa reinventat. Broderia 3D este broderia modernă.

Broderia 3D este o cusatura realizata in relief, care ofera designului ce se aseaza un aspect tridimensional.

Broderia 3D este cunoscut sub numele de spuma 3D sau broderia 33 Puff. Denumirea o poartă datorită procedeului de realizare a broderiei. Pentru a realiza efectul tridimensional al broderiei, se utilizează o spumă specială de umplere a unui model care se aseaza sub cusatura.

 

Broderia era o artă nobila care presupune migala , precizie și efort, într-un cuvânt, broderia este o artă de decorare cu acul pe materiale textile realizate din fire simple sau colorate.

Realizarea de broderii dateaza din timpurile vechi, este arta de infrumusetare a unui material textil, oferind o mare valoare de obiecte decorate.

Arta de broderie se realizează manual, cu multă atenție se întocmeau lucrări inedite. Broderiile se foloseau în special pentru decorarea articolelor de îmbrăcăminte și articole de decor pentru locuințe. Batistele erau altceva decât cele din vremea aceea, fiecare batista era manuală.

Tehnologia a avansat cu rapiditate, astăzi mașinile de brodat sunt computerizate, toate lucrează pe baza unor software-uri speciale. Mașinile pot realiza diverse tipuri de broderii într-un timp scurt, cu o mare productivitate.

Datorita tehnologiei moderne, broderia a trecut la un alt nivel. Broderia 3D este broderia viitorului.

Broderia 3D / puff este o tehnica de ingrijire care permite ridicarea in relief a modelului oferind un aspect tridimensional.

Tehnica de broderie 3D este putin mai complicata. Pentru a realiza broderia 3D / Puff este necesar să folosiți o specială de spumă care se aseaza sub cusatura pentru a oferi modelului un efect tridimensional.

Există câteva etape principale și migaloase pentru a realiza o broderie 3D. Designul ales este umplut cu o specială de spumă, această procedură se confruntă cu un model în relief. Masa speciala de imbracaminte poate improspata spuma pentru realizarea unei broderii, iar spuma de ingrijire este in exces se poate indeparta usor.

Majoritatea modelelor pentru broderia 3D sunt simple modele, cum ar fi: numere și inițialele alfabetului.

În această tehnică de broderie 3D / Puff se utilizează modele care au colțuri rotunjite pentru a se acoperi complet spuma de cusatura broderiei.

Broderia 3D este perfectă pentru realizarea de modele simple precum: litere, numere sau logo-uri. Pentru realizarea unor modele foarte mici este destul de complicat, cu broderia 3D nu se pot realiza modele la o dimensiune foarte, foarte mica deoarece este greu de lucrat datorita procedeului de umplere cu spuma care ofera efectul broderiei tridimensionale.

Broderia 3D se realizează cel mai bine pe materialele textile mai rezistente, grele, aspectul designului este mult mai plăcut.

Broderia 3D este o broderie a unei generatii noi, este o tehnica de broderie extrem de comerciala si apreciata in zilele noastre de majoritatea tinerilor, o broderie a viitorului.

Acest tip de broderie este folosit pentru decorarea articolelor vestimentare sport, treninguri, sepci, pulovere, tricouri cu diverse texte, logo-uri sau mesaje care transmit ceva.

Loading...