Suna ACUMContact

Etichete textile

Etichete textile

Cu trecerea timpului ne-am specializat in producerea unei game largi de etichete, incepand de la cele tesute, etichete imprimate, etichete de carton si lista poate continua. Folosim doar cele mai calitative materiale disponibile, alaturi de cei mai buni graficieni si ne-am impus cele mai inalte standarde de calitate.

Aceste etichete contin, in general, informatii legate de producator/brand si in functie de cerinte chiar si un logo, detalii despre produs, materialele din care este fabricat , instructiuni de intretinere, provenienta produsului.

Nu exista posibilitatea desirarii etichetelor, in cazul utilizarii corecte al acestora. Culorile isi pastreaza intensitatea, informatiile ramanand astfel lizibile o lunga perioda de tip, chiar daca eticheta este supusa unor spalari repetate. Imprimarea este executata in profunzime, iar culorile sunt durabile si au o intensitate surprinzatoare.

In industria textila, etichetele tesute dau produsului nota finala si exprima hotarat logoul si numele companiei producatoare si de asemenea informatii necesare primului contact.

Etichetele textile au usurat foarte mult munca creatorior in masa de produse, fiind mai usor de a informa clientii in legatura cu ceea ce cumpara.

De-a lungul timpului, ne-am specializat in repoducerea unei game larga de etichete, incepand de la cele tesute, etichete imprimate, etichete de carton si orice alt tip de etichete doriti sa comandati. Folosim doar cele mai calitative materiale disponibile, alaturi de cei mai buni graficieni si intrunim cele mai inalte standarde de calitate. Standarde pe care le-am mentinut si imbunatatit de-a lungul timpului, pentru un produs finit exceptional.

Textura, claritatea designului si culoarea, poate satisface orice client de la mici designeri aflati la inceput de drum si pana la marile intreprinderi specializate in confectii. Etichetele noastre ofera o profunzime excelenta a detaliului fiind realizate cu atentie sporita, placere deosebita la atingere si nu in ultimul rand incantarea vizuala aparte. Datorita tuturor acestor factori, rezultatul final al etichetelor textile este surpinzator atat din punct de vedere calitativ cat si vizual.

Imprimarea se executa in profunzime, iar culorile sunt durabile si au o intensitate surprinzatoare. Punem la dispozitie o gama larga de materiale textile de cea mai inalta calitate disponibile in diferite culori si cerneluri care sunt rezistente la spalari repetate, precum in cazul articolelor vestimentare. Nu exista posibilitatea desirarii etichetelor, in cazul utilizarii iminente ale acestora. Culorile isi pastreaza intensitatea, informatiile ramanand astfel lizibile o lunga perioda de tip, chiar daca eticheta este supusa unor spalari repetate.

Experienta acumulata in domeniul etichetelor personalizate de diferite tipuri, ne permite sa satisfacem clientii, atat prin calitatea produselor oferite cat si prin raportul calitate-pret.

Etichetele textile au usurat mult viata micilor comercianti, deoarece au eliminat cele mai frecvente intrebari si dubii pe care le primeau din partea clientilor.

Aceste etichete contin, in general, informatii legate de producator/brand si in functie de cerinte chiar si un logo, detalii despre produs,materialele din care este fabricat , instructiuni de intretinere, provenienta produsului. Aceste informatii au scopul de a informa cumparatorul, pentru a sti cu siguranta daca isi doreste acest produs sau nu.

Etichetele textile se realizeaza in functie de cerintele si de preferintele pe care dumneavoastra le aveti, astfel garantand intelegere si munca de echipa. Acestea se adapteaza si in functie de posibilitatile financiare, fiind o alegere inteligenta.

Loading...