Suna ACUMContact
Sigle brodate

Sigle brodate

Sigle brodate

Sigle brodate

Siglele brodate le intalnesesti aproape pe orice produs. Datorita lor este usor de recunoscut brandul sau compania care a creat acel obiect sau care ofera anumite servicii si produse. Broderia nu este doar o tehnica de infrumusetare a obiectelor sau a articolelor de imbracaminte. Astazi broderia moderna reprezinta mult mai mult. Sigle brodate ofera originalitate produselor realizate, ajuta la consolidarea brandului si il face mult mai cunoscut. Siglele brodate se realizeaza la masinile de broderii computerizate care sunt programate cu software-uri speciale. Finisajul siglelor brodate este impecabil, foarte greu sau chiar imposibil de realizat manual. In functie de modelul si designul siglei, broderia siglei se poate realiza dupa culorile reale ale designului.

Broderia este tehnica de infrumusetare a materialelor

Broderia este tehnica de infrumusetare a materialelor textile prin metoda de coasere. Chiar daca tehnica de brodat dateaza din cele mai vechi secole, astazi broderia este adusa la un alt nivel, totul fiind realizat computerizat la masinile de brodat ultraperformante. Fiecare procedeu de coasere a broderiei este realizat prin software-uri speciale. Cusaturile broderiei sunt impecabile, totul se executa la o viteza mare, cu o productivitate mare, ceea ce este foarte greu de realizat manual. Siglele brodate sunt imagini, logo-uri, mesaje sau denumiri care reprezita ceva anume, numele unei firme a unei compani sau a unei organizatii. Odata cu era moderna imaginea unei firme este importanta, la fel si promovarea ei. Companiile mari au un renume extrem de puternic pe piata comerciala, fiind cunoscut in intreaga lume. Datorita unui simplu design reprezentativ, aceste companii sunt usor recunoscut.

Realizarea unei sigle ce reprezinta firma sau organizatia

Realizarea unei sigle ce reprezinta firma sau organizatia este extrem de importanta, nu doar pentru recunoastre. Sigla denota un statut, o activitate, iar vizual este mult mai usor de recunoscut. Cu ajutorul broderiei, acum companiile se pot face mai usor vizibile, pot sa se promoveze mult mai usor si sa fie recunoscute rapid de orice client. Siglele sunt transformate usor in broderii cu ajutorul masinilor de brodat de ultima generatie. Siglele brodate sunt broderii personalizate care poarta numele, denumirea, designul de marca, imaginea, mesajul sau logo-ul unei firme sau a unei companii. Companiile si firmele mari recurg la personalizarea echipamentelor prin brodarea siglelor pe uniforme, tricouri, sepci, veste, hanorace, halate, sorturi. Firmele de catering si saloanele de infrumusetare renumite au recurs la aceasta idee, angajatii companiilor poarta hainele de lucru cu sigla brodata ce reprezinta denumirea sau logo-ul firmei. Uniformele personalului unei companii, indiferent ca este o companie mare sau una mai mica prin personalizarea uniformelor cu siglele brodate sau logo-ul firmei au numeroase beneficii.

Brandul companiei este consolidat

Brandul companiei este consolidat, imaginea firmei este mult mai profesionala si de incredere. Prin umiformele cu sigle brodate se vede o organizare profesionala a companiei si a personalului care lucreaza cu dedicare prin serviciile pe care le ofera. Casele mari de moda si designerii renumiti folosesc tehnica de personalizare a produselor prin sigle brodate care reprezinta imaginea companiei. Siglele brodate apar deseori pe creatiile lor care denota originalitatea si autenticitatea produsului. Siglele brodate ale designerilor cu renume sunt aplicate pe articolele vestimentare indiferent de tipul sau materialul acestora. Ele sunt aplicate pe imbracaminte, incaltaminte sau accesorii. Pe piata comerciala este important sa te faci cunoscut. Tehnica de a aplica sigle brodate pe haine, produse sau uniforme era folosita in trecut, dar cu atat mai mult in prezent.
Prosoape personalizate

Prosoape personalizate

Prosoape personalizate

Prosoape personalizate

Broderia este o tehinica inedita prin care se pot personaliza in mod original articolele textile. Prosoapele personalizate sunt o metoda creativa de a face reclama firmei sau evenimentului creat.

Companiile mari folosesc aceasta metoda eficienta pentru a se promova.

Prosoapele personalizate se pot oferi in dar pentru participarea la un eveniment sau pe post de cadou unic pentru cineva drag.

Prosoape personalizate se pot folosi la evenimente, nunti, botezuri, afaceri, organizatii religioase.

Institutiie care folosesc cel mai des prosoapele personalizate sunt hotelurile, pensiunile, clinicile, saloanele de frumusete si spa, statiunile balneo. Prin personalizarea prosoapelor compania ofera mult mai multa incredere clientilor, o primire buna, ospitaliera, calda, dar este si o modalitate mult mai profesionala de a reprezenta firma.

Broderia este tehnica cea mai veche de infrumusetarea a materialelor textile, tot cu ajutorul broderiei, astazi articolele textile se pot personaliza intr-un mod aparte.

Proasoapele nu sunt doar niste simple articole care te ajuta sa iti usuci pielea sau de a sterge vasele. Prosoapele pot purta logo-ul tau, al fimei, al evenimentului, alss turneului sau poate chiar al petrecerii tale organizate.

Prosoapele personalizate prin broderie sunt o modalitate inedita de a promovas compania, evenimentul sau afacerea.

Foarte rar intalnesti ca un articol textil sa poata avea mai multe utilizari, insa prosoapele personalizate sunt unul dintre aceste articole.  Adaugarea unei broderii pe prosoape ofera o amprenta unica care nu o poate fi uitata usor.

Broderia personalizata pe prosoape scoate in evidenta articolul cu un aspect profesional, dar evidenteaza si sigla firmei.

Investitia in prosoapele personalizate  cu logo-ul este o idee de top, numele companiei se va urca cat mai sus. In plus, clientii care primesc prosoapele personalizate isi vor aduce aminte de eveniment de fiecare data cand folosesc prosopul.

Prosoapele personalizate se folosesc in domeniul hotelier, pentru saloane de infrumusetare, pentru spa, prosoape pentru golf, prosoape pentru sportivi, prosoape personalizate pentru cadouri.

Prosoapele personalizate prin broderie se pot realiza cu diverse modele, dupa preferinte sau cu logo-ul firmei, unei companii sau a unei institutii.

Cele mai cunoscute hoteluri luxoase din lume intampina fiecare client doar cu prosoape personalizate. Acest lucru il intalnim si la saloanele de frumusete si spa, si in statiunile balneare.

Prin personalizarea acestor articole, clientii dobandesc o stare de bine si simt ca atmosfera este mult mai primitoare. Aceste articole personalizate ii ajuta pe clienti sa se poata simti mult mai bine in hoteluri sau in pensiunile in care sunt primiti.

Prosoapele personalizate prin broderie dureaza mult mai mult decat cele care sunt personalizate prin print. Aspectul unei broderii este mult mai frumos, este calitativ si arata extrem de profesional.

Prosoapele personalizate cu sigla sau logo-ul sunt ideale ca obiecte promotionale pe care sa le primeasca angajatii sau clentii.

Cu ajutorul broderiei, aceste articole pot primi un aer elegant si rafinat la orice statiune, salon, clinica. Prin adaugarea unei broderi personalizate pe prosoape poti surprinde intr-un mod distractiv musafirii acasa si clientii.

Modelele pentru prosoapele personalizate se executa in functie de preferinte, fiecare broderie poate reprezenta exact imaginea modelului in culorile si dimennsiunea dorita.

Masinile profesionale de brodat pot reproduce fiecare cusatura cu precizie. Broderiile sunt lucrate impecabil, intr-un timp scurt.

Prosoapele personalizate pentru baie sau bucatarie sunt un cadou execelent pentru oricine.

Patch-uri brodate

Patch-uri brodate

Patch-uri brodate

Patch-uri brodate

Doriti sa va afirmati identitatea prin intermediul unor semne distinctive, perfect executate care sa exprime in totalitate prestigiul, rafinamentul, onoarea de a fi parte si de a activa in serviciul unei institutii militare?             Cu siguranta nimic nu poate expune mai bine mandria, curajul, prestanta si valoarea nationala specifice unitatilor militare, decat o fac o serie de patch-uri brodate pentru fiecare coleg militar in parte. Aceste patch-uri brodate reprezinta practic cartea de vizita a institutiei sau organizatiei pe care o reprezinta.

Cu siguranta, nimic nu poate expune mai bine mandria, curajul, prestanta si valoarea nationala specifice unitatilor militare, decat o fac patch-urile brodate. Aceste patch-uri brodate reprezinta practic cartea de vizita a institutiei sau organizatiei pe care o reprezinta. O carte de vizita, o emblema, brodata direct pe uniforma, cu fir dintr-un material special, de calitate superioara, care sa reziste in timp.

Exista numeroase unitati militare in Romania care opereaza independent sau nu unele fata de altele, de aceea o serie de elemente distinctive transpuse sub forma unor ecusoane, embleme sau patch-uri brodate sunt factori esentiali ai identitatii acestora. Astfel de confectii textile individualizate sunt brodate direct pe haine, pe uniforme sau pe alte obiecte textile sau sunt confectionate sub forma de patch-uri brodate care se aplica ulterior pe uniforma. Principala caracteristica a patch-urilor ce se aplica ulterior pe uniforma este ca va confera posibilitatea de a le reaplica ori de cate ori este nevoie pe orice salopeta sau uniforma, fara a se uza.

Sub forma unor patch-uri brodate sunt reproduse de regula, insemnele, forma sau culorile distinctive ale unei categorii de forte sau unitati militare care au scopul de a exprima identitatea, prestigiul si onoarea de a apartine si de a activa in serviciul unitatii respective. Din acest motiv, astfel de confectii textile sunt mai mult decat necesare membrilor unor astfel de organizatii.

Se pot realiza numeroase modele de patch-uri militare brodate, cu forme, culori si texte diferite in functie de indicatiile dvs. Tesaturile folosite sunt de cea mai buna calitate care prezinta durabilitate si expresivitate, iar broderia cu fir se realizeaza printr-o serie de procedee multiple, prin intermediul unor utilaje speciale si cu ajutorul unor specialisti cu ani de experienta in spate. De aceea, munca depusa pentru confectionarea acestor elemente este una productiva si extrem de apreciata in randul clientilor nostri.

Doriti sa va afirmati identitatea prin intermediul unor patch-uri perfect executate care sa exprime in totalitate prestigiul si onoarea de a fi parte a unei institutii militare? Firma noastra va pune la dispozitie o serie de embleme sau patch-uri brodate aplicabile prin coasere, cu scai (velcro) sau termofuzibile prin aplicare la cald. Nu aveti inca o sigla reprezentativa insa aveti o idee despre cum v-ati dori sa arate aceasta? Orice model grafic sau schita ne este de ajuns pentru a o transforma intr-o broderie de marca cu un aspect exclusivist. Firma noastra detine utilaje tehnologice de ultima generatie si software computerizat cu care reusim sa ducem al indeplinire orice complexitate de model de patch brodat.

Insigne scolare brodate

Insigne scolare brodate

Insigne scolare brodate

Insigne scolare brodate

Realizam insigne scolare inrodite cu atentie care datorita materialelor din care sunt confecționate rezista in timp pastrandu-si frumusetea originalala. Culoarea vii nu este pierdută din intensitate după supunerea la spalari repetate.

Detaliile sunt redate la o scară mult mai mică, respectând culorile și modelul care sunt alese de unitatea scolara. Broderiile se pot realiza pe orice tip de material, de la cele mai simple modele până la cele complexe. Pozițiile sunt constante precise pentru ca să folosim întotdeauna dispozitive speciale create pentru cele mai diverse situații, care pot să intervină.

Imbrăcămintele scolare scolare reprezinta generatiile intregi educate si mentinute pe drumul cel bun de catre dascali rabdatori si plini de incredere in fortele elevilor. Acestea sunt reprezentantul detaliat al unității de învățare de care fac parte copiii, detalii care sunt o mare istorie în spate.

Paietele sunt utilizate pentru a decora tesaturi, produse textile pentru moda si pentru alte scopuri decorative.

Paietele se disting prin aspectul lor stralucitor, acestea sunt realizate din plastic intr-o gama larga de nuante de culori si forme. Paietele sunt intalnite pe articole de imbracaminte, accesorii, bijuterii, pantofi.

Stralucirea paietelor si a margelelor cusute sub forma de broderii pe materialele textile dau un aer sofisticat, glamour.

Broderia cu paiete a fost folosita ca decor inca din vechi timpuri. In tarile arabe, barbatii si femeile bogate purtau haine cu broderii din paiete pentru a indica statutul lor social inalt. Cu timpul broderia realizata din paiete a luat amploare in mai multe parti din intreaga lume.

Astazi paietele sunt folosite in continuare ca ornament textil. Broderia cu paiete este cea mai populara in India.

Creatorii si designerii renumiti de moda folosesc in creatiile lor broderiiile cu paiete. Paietele sunt mici, plate, rotunde fiind usor de cusut direct pe orice tesatura.

Broderia cu paiete este intalnita pe hainele de lux sau pe articoloele de imbracaminte de ocazii speciale. Pe tesaturi, broderia din paiete aplicata ofera modelului un aspect 3D.

Paietele scot in evidenta frumusetea modelului, a designului brodat. Broderiile cu paiete se aplica pe materialele textile tari, dar si pe tesaturile subtiri, fine si usoare. Broderiile realizate cu paiete sunt usor de aplicat pe orice material textil.

In functie de preferinte si de modelul ales, broderiile cu paiete se pot realiza intr-o singura nuanta, simpla, intr-o nuanta de argintiu, auriu sau in combinatii multicolore care atrag si evidentiaza modelul broderiei.

In India broderia cu paiete are un rol important si astazi. Broderia cu paiete este cea mai populara in randul imbracamintei de lux realizata de casele mari de moda. Pe podiumurile mari de moda broderia cu paiete este mereu prezenta fie pe imbracaminte sau pe accesorii.

O imbracaminte cu o aplicatie brodata cu paiete este intotdeauna la moda si clasica, chiar daca aces descor este folosit mai subtil.

Broderia cu paiete este pe primul loc ca favorit pentru ornamentarea tesaturilor pentru imbracaminte dar si accesorii. Aceste tipuri de cusaturi ornamentale sunt de nelipsit pe rochiile de seara, pentru accesorile si tinutele de nunta.

Datorita tehnologiei, broderia cu paiete se poate realiza cu ajutorul masinilor speciale de brodat.

Masinile de brodat permit aplicarea paietelor pe broderii. Aceste masini folosesc dimensiuni standard de paiete cu marimi diferite de 3mm pana la 9mm.

Viteza masinilor de brodat poate realiza pana la 1000 cusaturi pe minut pentru aplicarea broderiilor cu paiete.

Orice model de broderie cu paiete se face computerizat. Aspectul broderiilor este perfect, de calitate superioara

Fanioane brodate

Fanioane brodate

Fanioane brodate

Fanioane brodate

Orice tip de fanioane brodate personalizate sunt practic confectii textile care confera o imagine distinsa, eleganta, noblete si prestanta companiilor, institutiilor si celorlalte organizatii publice sau private, care utilizeaza broderia pentru personalizarea uniformelor, echipamentelor de serviciu si a decoratiilor cu scop de afirmare a activitatii depuse.

Materialele alese in realizarea unor fanioane brodate sunt unele speciale care rezista in timp si mentin un impact vizual de exceptie, prin faptul ca tesatura folosita este de regula satinul, un material rafinat, ce confera prestanta, iar cusatura este realizata din fir metalic auriu, ceea ce reflecta lumina din orice unghi, conferind stralucire si expresivitate.

Cautati o serie de elemente textile brodate, care sa va reprezinte in intregime afacerea? Noi va putem ajuta fie ca sunteti in cautarea unor fanioane personalizate brodate fie ca aveti nevoie de fanioane ovale brodate, fanioane patrate brodate, fanioane dreptunghiulare brodate, fanioane rombice brodate. Trimiteti-ne un email cu specificatiile produsului textil dorit, nuanta si textul acestuia, iar noi va vom onora comanda in timp util.

Paietele sunt utilizate pentru a decora tesaturi, produse textile pentru moda si pentru alte scopuri decorative.

Paietele se disting prin aspectul lor stralucitor, acestea sunt realizate din plastic intr-o gama larga de nuante de culori si forme. Paietele sunt intalnite pe articole de imbracaminte, accesorii, bijuterii, pantofi.

Stralucirea paietelor si a margelelor cusute sub forma de broderii pe materialele textile dau un aer sofisticat, glamour.

Broderia cu paiete a fost folosita ca decor inca din vechi timpuri. In tarile arabe, barbatii si femeile bogate purtau haine cu broderii din paiete pentru a indica statutul lor social inalt. Cu timpul broderia realizata din paiete a luat amploare in mai multe parti din intreaga lume.

Astazi paietele sunt folosite in continuare ca ornament textil. Broderia cu paiete este cea mai populara in India.

Creatorii si designerii renumiti de moda folosesc in creatiile lor broderiiile cu paiete. Paietele sunt mici, plate, rotunde fiind usor de cusut direct pe orice tesatura.

Broderia cu paiete este intalnita pe hainele de lux sau pe articoloele de imbracaminte de ocazii speciale. Pe tesaturi, broderia din paiete aplicata ofera modelului un aspect 3D.

Paietele scot in evidenta frumusetea modelului, a designului brodat. Broderiile cu paiete se aplica pe materialele textile tari, dar si pe tesaturile subtiri, fine si usoare. Broderiile realizate cu paiete sunt usor de aplicat pe orice material textil.

In functie de preferinte si de modelul ales, broderiile cu paiete se pot realiza intr-o singura nuanta, simpla, intr-o nuanta de argintiu, auriu sau in combinatii multicolore care atrag si evidentiaza modelul broderiei.

In India broderia cu paiete are un rol important si astazi. Broderia cu paiete este cea mai populara in randul imbracamintei de lux realizata de casele mari de moda. Pe podiumurile mari de moda broderia cu paiete este mereu prezenta fie pe imbracaminte sau pe accesorii.

O imbracaminte cu o aplicatie brodata cu paiete este intotdeauna la moda si clasica, chiar daca aces descor este folosit mai subtil.

Broderia cu paiete este pe primul loc ca favorit pentru ornamentarea tesaturilor pentru imbracaminte dar si accesorii. Aceste tipuri de cusaturi ornamentale sunt de nelipsit pe rochiile de seara, pentru accesorile si tinutele de nunta.

Datorita tehnologiei, broderia cu paiete se poate realiza cu ajutorul masinilor speciale de brodat.

Masinile de brodat permit aplicarea paietelor pe broderii. Aceste masini folosesc dimensiuni standard de paiete cu marimi diferite de 3mm pana la 9mm.

Viteza masinilor de brodat poate realiza pana la 1000 cusaturi pe minut pentru aplicarea broderiilor cu paiete.

Orice model de broderie cu paiete se face computerizat. Aspectul broderiilor este perfect, de calitate superioara

Loading...