Suna ACUMContact
Broderia cu aplica

Broderia cu aplica

Broderia cu aplica

Broderia cu aplica

Broderia cu aplica este formata dintr-un material textil care este decupat pentru a da forma desenului si modelului dorit. Bucatile din materiale textile sunt cusute de jur imprejurul lor, pentru a uni si a da forma modelului. Materialul textil este cel care umple modelul sau designul ales.

Broderia aplicata este putin diferita de broderia clasica. Pentru a forma o broderie cu aplica, se pot utiza diferite tipuri de tesaturi, in diferite culori.

Acest tip de broderie este foarte intalnit, in special in articolele de imbracaminte pentru copii, dar se utilizeaza si pe articolele sportive sau articole textle pentru decor, prosoape.

.

 Istoria broderiei cu aplica este destul de veche. A apărut atunci când oamenii au început să repare hainele vechi cu petice. Aplicațiile sunt un rol de lungă durată a unui articol.

Broderia aplicată a devenit o tehnică de decorare extrem de raspandită. Această tehnică este folosită pentru a decora acoperirea sau paturile.

Broderia este arta pentru industria textilă. Pe vremuri, broderia se realiza manual. Femeile realizau diferite articole de îmbrăcăminte pe articole de îmbrăcăminte și articole textile de decor, acestea fiind învățate cu această activitate încă de la vărsare.

Cu timpul s-au folosit mașinile simple pentru realizarea broderiilor. Tehnica a progresat, în prezent, broderia a ajuns să fie computerizată.

Această tehnică a adus broderia la un alt nivel, utilizându-se pentru personalizarea produselor textile.

Broderia este un impact vizual deosebit, oferind un produs delicat delicat. Durata de viață a broderiei este indelungată.

Broderia aplicata este un alt tip de broderie, fiind folosit cel mai des pentru imbracaminte, articole pentru copii si nu numai.

Aplicatia este o bucata de material textil care se incadreaza in motivul sau modelul de broderie. Bucatile de material textil sunt tăiate în forma desenului sau un model, care este baza principală a designului ales. Materialul este cel care determină designul final al broderiei. Aspectul Ca, aplicatia inlocuieste suprafetele mari de broderie. Conturul modelului din aplicatia materialului este realizat cu cusaturi, care pot fi de diferite tipuri.

Aplicatia este facuta din diferite tesaturi sub diferite forme sau modele, care sunt cusute pentru o forma o imagine, un desen. Această tehnică de broderie se realizează manual sau la mașinile de îmbrăcăminte.

Îmbunătățirile cu aplicații sunt potrivite pentru a folosi materiale preferate într-un model unic, personalizat.

Peste modelul decupat din material textil, masina realizeaza o singura cusatura de fixare a materialului aplicat.

Broderia cu aplica oferă un plus și un aspect deosebit. Etichetele sunt ușor de realizat și se pot aplica pe orice produs textil.

Broderia cu aplica este un element de design foarte utilizat pe piața comercială, în articole de îmbrăcăminte pentru copii, echipamente sportive, țesături și articole textile pentru decor.

Articolele de îmbrăcăminte cu broderie, cu aplica sunt un cadou minunat pentru copii și viitoarele mamici. Broderia cu aplica ofera posibilitatea de a combina diferite tesaturi si foc pentru a crea un model unic.

Sigle brodate

Sigle brodate

Sigle brodate

Sigle brodate

Siglele brodate le intalnesesti aproape pe orice produs. Datorita lor este usor de recunoscut brandul sau compania care a creat acel obiect sau care ofera anumite servicii si produse. Broderia nu este doar o tehnica de infrumusetare a obiectelor sau a articolelor de imbracaminte. Astazi broderia moderna reprezinta mult mai mult. Sigle brodate ofera originalitate produselor realizate, ajuta la consolidarea brandului si il face mult mai cunoscut. Siglele brodate se realizeaza la masinile de broderii computerizate care sunt programate cu software-uri speciale. Finisajul siglelor brodate este impecabil, foarte greu sau chiar imposibil de realizat manual. In functie de modelul si designul siglei, broderia siglei se poate realiza dupa culorile reale ale designului.

Broderia este tehnica de infrumusetare a materialelor

Broderia este tehnica de infrumusetare a materialelor textile prin metoda de coasere. Chiar daca tehnica de brodat dateaza din cele mai vechi secole, astazi broderia este adusa la un alt nivel, totul fiind realizat computerizat la masinile de brodat ultraperformante. Fiecare procedeu de coasere a broderiei este realizat prin software-uri speciale. Cusaturile broderiei sunt impecabile, totul se executa la o viteza mare, cu o productivitate mare, ceea ce este foarte greu de realizat manual. Siglele brodate sunt imagini, logo-uri, mesaje sau denumiri care reprezita ceva anume, numele unei firme a unei compani sau a unei organizatii. Odata cu era moderna imaginea unei firme este importanta, la fel si promovarea ei. Companiile mari au un renume extrem de puternic pe piata comerciala, fiind cunoscut in intreaga lume. Datorita unui simplu design reprezentativ, aceste companii sunt usor recunoscut.

Realizarea unei sigle ce reprezinta firma sau organizatia

Realizarea unei sigle ce reprezinta firma sau organizatia este extrem de importanta, nu doar pentru recunoastre. Sigla denota un statut, o activitate, iar vizual este mult mai usor de recunoscut. Cu ajutorul broderiei, acum companiile se pot face mai usor vizibile, pot sa se promoveze mult mai usor si sa fie recunoscute rapid de orice client. Siglele sunt transformate usor in broderii cu ajutorul masinilor de brodat de ultima generatie. Siglele brodate sunt broderii personalizate care poarta numele, denumirea, designul de marca, imaginea, mesajul sau logo-ul unei firme sau a unei companii. Companiile si firmele mari recurg la personalizarea echipamentelor prin brodarea siglelor pe uniforme, tricouri, sepci, veste, hanorace, halate, sorturi. Firmele de catering si saloanele de infrumusetare renumite au recurs la aceasta idee, angajatii companiilor poarta hainele de lucru cu sigla brodata ce reprezinta denumirea sau logo-ul firmei. Uniformele personalului unei companii, indiferent ca este o companie mare sau una mai mica prin personalizarea uniformelor cu siglele brodate sau logo-ul firmei au numeroase beneficii.

Brandul companiei este consolidat

Brandul companiei este consolidat, imaginea firmei este mult mai profesionala si de incredere. Prin umiformele cu sigle brodate se vede o organizare profesionala a companiei si a personalului care lucreaza cu dedicare prin serviciile pe care le ofera. Casele mari de moda si designerii renumiti folosesc tehnica de personalizare a produselor prin sigle brodate care reprezinta imaginea companiei. Siglele brodate apar deseori pe creatiile lor care denota originalitatea si autenticitatea produsului. Siglele brodate ale designerilor cu renume sunt aplicate pe articolele vestimentare indiferent de tipul sau materialul acestora. Ele sunt aplicate pe imbracaminte, incaltaminte sau accesorii. Pe piata comerciala este important sa te faci cunoscut. Tehnica de a aplica sigle brodate pe haine, produse sau uniforme era folosita in trecut, dar cu atat mai mult in prezent.
Prosoape personalizate

Prosoape personalizate

Prosoape personalizate

Prosoape personalizate

Broderia este o tehinica inedita prin care se pot personaliza in mod original articolele textile. Prosoapele personalizate sunt o metoda creativa de a face reclama firmei sau evenimentului creat.

Companiile mari folosesc aceasta metoda eficienta pentru a se promova.

Prosoapele personalizate se pot oferi in dar pentru participarea la un eveniment sau pe post de cadou unic pentru cineva drag.

Prosoape personalizate se pot folosi la evenimente, nunti, botezuri, afaceri, organizatii religioase.

Institutiie care folosesc cel mai des prosoapele personalizate sunt hotelurile, pensiunile, clinicile, saloanele de frumusete si spa, statiunile balneo. Prin personalizarea prosoapelor compania ofera mult mai multa incredere clientilor, o primire buna, ospitaliera, calda, dar este si o modalitate mult mai profesionala de a reprezenta firma.

Broderia este tehnica cea mai veche de infrumusetarea a materialelor textile, tot cu ajutorul broderiei, astazi articolele textile se pot personaliza intr-un mod aparte.

Proasoapele nu sunt doar niste simple articole care te ajuta sa iti usuci pielea sau de a sterge vasele. Prosoapele pot purta logo-ul tau, al fimei, al evenimentului, alss turneului sau poate chiar al petrecerii tale organizate.

Prosoapele personalizate prin broderie sunt o modalitate inedita de a promovas compania, evenimentul sau afacerea.

Foarte rar intalnesti ca un articol textil sa poata avea mai multe utilizari, insa prosoapele personalizate sunt unul dintre aceste articole.  Adaugarea unei broderii pe prosoape ofera o amprenta unica care nu o poate fi uitata usor.

Broderia personalizata pe prosoape scoate in evidenta articolul cu un aspect profesional, dar evidenteaza si sigla firmei.

Investitia in prosoapele personalizate  cu logo-ul este o idee de top, numele companiei se va urca cat mai sus. In plus, clientii care primesc prosoapele personalizate isi vor aduce aminte de eveniment de fiecare data cand folosesc prosopul.

Prosoapele personalizate se folosesc in domeniul hotelier, pentru saloane de infrumusetare, pentru spa, prosoape pentru golf, prosoape pentru sportivi, prosoape personalizate pentru cadouri.

Prosoapele personalizate prin broderie se pot realiza cu diverse modele, dupa preferinte sau cu logo-ul firmei, unei companii sau a unei institutii.

Cele mai cunoscute hoteluri luxoase din lume intampina fiecare client doar cu prosoape personalizate. Acest lucru il intalnim si la saloanele de frumusete si spa, si in statiunile balneare.

Prin personalizarea acestor articole, clientii dobandesc o stare de bine si simt ca atmosfera este mult mai primitoare. Aceste articole personalizate ii ajuta pe clienti sa se poata simti mult mai bine in hoteluri sau in pensiunile in care sunt primiti.

Prosoapele personalizate prin broderie dureaza mult mai mult decat cele care sunt personalizate prin print. Aspectul unei broderii este mult mai frumos, este calitativ si arata extrem de profesional.

Prosoapele personalizate cu sigla sau logo-ul sunt ideale ca obiecte promotionale pe care sa le primeasca angajatii sau clentii.

Cu ajutorul broderiei, aceste articole pot primi un aer elegant si rafinat la orice statiune, salon, clinica. Prin adaugarea unei broderi personalizate pe prosoape poti surprinde intr-un mod distractiv musafirii acasa si clientii.

Modelele pentru prosoapele personalizate se executa in functie de preferinte, fiecare broderie poate reprezenta exact imaginea modelului in culorile si dimennsiunea dorita.

Masinile profesionale de brodat pot reproduce fiecare cusatura cu precizie. Broderiile sunt lucrate impecabil, intr-un timp scurt.

Prosoapele personalizate pentru baie sau bucatarie sunt un cadou execelent pentru oricine.

Patch-uri brodate

Patch-uri brodate

Patch-uri brodate

Patch-uri brodate

Doriti sa va afirmati identitatea prin intermediul unor semne distinctive, perfect executate care sa exprime in totalitate prestigiul, rafinamentul, onoarea de a fi parte si de a activa in serviciul unei institutii militare?             Cu siguranta nimic nu poate expune mai bine mandria, curajul, prestanta si valoarea nationala specifice unitatilor militare, decat o fac o serie de patch-uri brodate pentru fiecare coleg militar in parte. Aceste patch-uri brodate reprezinta practic cartea de vizita a institutiei sau organizatiei pe care o reprezinta.

Cu siguranta, nimic nu poate expune mai bine mandria, curajul, prestanta si valoarea nationala specifice unitatilor militare, decat o fac patch-urile brodate. Aceste patch-uri brodate reprezinta practic cartea de vizita a institutiei sau organizatiei pe care o reprezinta. O carte de vizita, o emblema, brodata direct pe uniforma, cu fir dintr-un material special, de calitate superioara, care sa reziste in timp.

Exista numeroase unitati militare in Romania care opereaza independent sau nu unele fata de altele, de aceea o serie de elemente distinctive transpuse sub forma unor ecusoane, embleme sau patch-uri brodate sunt factori esentiali ai identitatii acestora. Astfel de confectii textile individualizate sunt brodate direct pe haine, pe uniforme sau pe alte obiecte textile sau sunt confectionate sub forma de patch-uri brodate care se aplica ulterior pe uniforma. Principala caracteristica a patch-urilor ce se aplica ulterior pe uniforma este ca va confera posibilitatea de a le reaplica ori de cate ori este nevoie pe orice salopeta sau uniforma, fara a se uza.

Sub forma unor patch-uri brodate sunt reproduse de regula, insemnele, forma sau culorile distinctive ale unei categorii de forte sau unitati militare care au scopul de a exprima identitatea, prestigiul si onoarea de a apartine si de a activa in serviciul unitatii respective. Din acest motiv, astfel de confectii textile sunt mai mult decat necesare membrilor unor astfel de organizatii.

Se pot realiza numeroase modele de patch-uri militare brodate, cu forme, culori si texte diferite in functie de indicatiile dvs. Tesaturile folosite sunt de cea mai buna calitate care prezinta durabilitate si expresivitate, iar broderia cu fir se realizeaza printr-o serie de procedee multiple, prin intermediul unor utilaje speciale si cu ajutorul unor specialisti cu ani de experienta in spate. De aceea, munca depusa pentru confectionarea acestor elemente este una productiva si extrem de apreciata in randul clientilor nostri.

Doriti sa va afirmati identitatea prin intermediul unor patch-uri perfect executate care sa exprime in totalitate prestigiul si onoarea de a fi parte a unei institutii militare? Firma noastra va pune la dispozitie o serie de embleme sau patch-uri brodate aplicabile prin coasere, cu scai (velcro) sau termofuzibile prin aplicare la cald. Nu aveti inca o sigla reprezentativa insa aveti o idee despre cum v-ati dori sa arate aceasta? Orice model grafic sau schita ne este de ajuns pentru a o transforma intr-o broderie de marca cu un aspect exclusivist. Firma noastra detine utilaje tehnologice de ultima generatie si software computerizat cu care reusim sa ducem al indeplinire orice complexitate de model de patch brodat.

Insigne scolare brodate

Insigne scolare brodate

Insigne scolare brodate

Insigne scolare brodate

Realizam insigne scolare inrodite cu atentie care datorita materialelor din care sunt confecționate rezista in timp pastrandu-si frumusetea originalala. Culoarea vii nu este pierdută din intensitate după supunerea la spalari repetate.

Detaliile sunt redate la o scară mult mai mică, respectând culorile și modelul care sunt alese de unitatea scolara. Broderiile se pot realiza pe orice tip de material, de la cele mai simple modele până la cele complexe. Pozițiile sunt constante precise pentru ca să folosim întotdeauna dispozitive speciale create pentru cele mai diverse situații, care pot să intervină.

Imbrăcămintele scolare scolare reprezinta generatiile intregi educate si mentinute pe drumul cel bun de catre dascali rabdatori si plini de incredere in fortele elevilor. Acestea sunt reprezentantul detaliat al unității de învățare de care fac parte copiii, detalii care sunt o mare istorie în spate.

Paietele sunt utilizate pentru a decora tesaturi, produse textile pentru moda si pentru alte scopuri decorative.

Paietele se disting prin aspectul lor stralucitor, acestea sunt realizate din plastic intr-o gama larga de nuante de culori si forme. Paietele sunt intalnite pe articole de imbracaminte, accesorii, bijuterii, pantofi.

Stralucirea paietelor si a margelelor cusute sub forma de broderii pe materialele textile dau un aer sofisticat, glamour.

Broderia cu paiete a fost folosita ca decor inca din vechi timpuri. In tarile arabe, barbatii si femeile bogate purtau haine cu broderii din paiete pentru a indica statutul lor social inalt. Cu timpul broderia realizata din paiete a luat amploare in mai multe parti din intreaga lume.

Astazi paietele sunt folosite in continuare ca ornament textil. Broderia cu paiete este cea mai populara in India.

Creatorii si designerii renumiti de moda folosesc in creatiile lor broderiiile cu paiete. Paietele sunt mici, plate, rotunde fiind usor de cusut direct pe orice tesatura.

Broderia cu paiete este intalnita pe hainele de lux sau pe articoloele de imbracaminte de ocazii speciale. Pe tesaturi, broderia din paiete aplicata ofera modelului un aspect 3D.

Paietele scot in evidenta frumusetea modelului, a designului brodat. Broderiile cu paiete se aplica pe materialele textile tari, dar si pe tesaturile subtiri, fine si usoare. Broderiile realizate cu paiete sunt usor de aplicat pe orice material textil.

In functie de preferinte si de modelul ales, broderiile cu paiete se pot realiza intr-o singura nuanta, simpla, intr-o nuanta de argintiu, auriu sau in combinatii multicolore care atrag si evidentiaza modelul broderiei.

In India broderia cu paiete are un rol important si astazi. Broderia cu paiete este cea mai populara in randul imbracamintei de lux realizata de casele mari de moda. Pe podiumurile mari de moda broderia cu paiete este mereu prezenta fie pe imbracaminte sau pe accesorii.

O imbracaminte cu o aplicatie brodata cu paiete este intotdeauna la moda si clasica, chiar daca aces descor este folosit mai subtil.

Broderia cu paiete este pe primul loc ca favorit pentru ornamentarea tesaturilor pentru imbracaminte dar si accesorii. Aceste tipuri de cusaturi ornamentale sunt de nelipsit pe rochiile de seara, pentru accesorile si tinutele de nunta.

Datorita tehnologiei, broderia cu paiete se poate realiza cu ajutorul masinilor speciale de brodat.

Masinile de brodat permit aplicarea paietelor pe broderii. Aceste masini folosesc dimensiuni standard de paiete cu marimi diferite de 3mm pana la 9mm.

Viteza masinilor de brodat poate realiza pana la 1000 cusaturi pe minut pentru aplicarea broderiilor cu paiete.

Orice model de broderie cu paiete se face computerizat. Aspectul broderiilor este perfect, de calitate superioara

Fanioane brodate

Fanioane brodate

Fanioane brodate

Fanioane brodate

Orice tip de fanioane brodate personalizate sunt practic confectii textile care confera o imagine distinsa, eleganta, noblete si prestanta companiilor, institutiilor si celorlalte organizatii publice sau private, care utilizeaza broderia pentru personalizarea uniformelor, echipamentelor de serviciu si a decoratiilor cu scop de afirmare a activitatii depuse.

Materialele alese in realizarea unor fanioane brodate sunt unele speciale care rezista in timp si mentin un impact vizual de exceptie, prin faptul ca tesatura folosita este de regula satinul, un material rafinat, ce confera prestanta, iar cusatura este realizata din fir metalic auriu, ceea ce reflecta lumina din orice unghi, conferind stralucire si expresivitate.

Cautati o serie de elemente textile brodate, care sa va reprezinte in intregime afacerea? Noi va putem ajuta fie ca sunteti in cautarea unor fanioane personalizate brodate fie ca aveti nevoie de fanioane ovale brodate, fanioane patrate brodate, fanioane dreptunghiulare brodate, fanioane rombice brodate. Trimiteti-ne un email cu specificatiile produsului textil dorit, nuanta si textul acestuia, iar noi va vom onora comanda in timp util.

Paietele sunt utilizate pentru a decora tesaturi, produse textile pentru moda si pentru alte scopuri decorative.

Paietele se disting prin aspectul lor stralucitor, acestea sunt realizate din plastic intr-o gama larga de nuante de culori si forme. Paietele sunt intalnite pe articole de imbracaminte, accesorii, bijuterii, pantofi.

Stralucirea paietelor si a margelelor cusute sub forma de broderii pe materialele textile dau un aer sofisticat, glamour.

Broderia cu paiete a fost folosita ca decor inca din vechi timpuri. In tarile arabe, barbatii si femeile bogate purtau haine cu broderii din paiete pentru a indica statutul lor social inalt. Cu timpul broderia realizata din paiete a luat amploare in mai multe parti din intreaga lume.

Astazi paietele sunt folosite in continuare ca ornament textil. Broderia cu paiete este cea mai populara in India.

Creatorii si designerii renumiti de moda folosesc in creatiile lor broderiiile cu paiete. Paietele sunt mici, plate, rotunde fiind usor de cusut direct pe orice tesatura.

Broderia cu paiete este intalnita pe hainele de lux sau pe articoloele de imbracaminte de ocazii speciale. Pe tesaturi, broderia din paiete aplicata ofera modelului un aspect 3D.

Paietele scot in evidenta frumusetea modelului, a designului brodat. Broderiile cu paiete se aplica pe materialele textile tari, dar si pe tesaturile subtiri, fine si usoare. Broderiile realizate cu paiete sunt usor de aplicat pe orice material textil.

In functie de preferinte si de modelul ales, broderiile cu paiete se pot realiza intr-o singura nuanta, simpla, intr-o nuanta de argintiu, auriu sau in combinatii multicolore care atrag si evidentiaza modelul broderiei.

In India broderia cu paiete are un rol important si astazi. Broderia cu paiete este cea mai populara in randul imbracamintei de lux realizata de casele mari de moda. Pe podiumurile mari de moda broderia cu paiete este mereu prezenta fie pe imbracaminte sau pe accesorii.

O imbracaminte cu o aplicatie brodata cu paiete este intotdeauna la moda si clasica, chiar daca aces descor este folosit mai subtil.

Broderia cu paiete este pe primul loc ca favorit pentru ornamentarea tesaturilor pentru imbracaminte dar si accesorii. Aceste tipuri de cusaturi ornamentale sunt de nelipsit pe rochiile de seara, pentru accesorile si tinutele de nunta.

Datorita tehnologiei, broderia cu paiete se poate realiza cu ajutorul masinilor speciale de brodat.

Masinile de brodat permit aplicarea paietelor pe broderii. Aceste masini folosesc dimensiuni standard de paiete cu marimi diferite de 3mm pana la 9mm.

Viteza masinilor de brodat poate realiza pana la 1000 cusaturi pe minut pentru aplicarea broderiilor cu paiete.

Orice model de broderie cu paiete se face computerizat. Aspectul broderiilor este perfect, de calitate superioara

Etichete textile

Etichete textile

Etichete textile

Etichete textile

Cu trecerea timpului ne-am specializat in producerea unei game largi de etichete, incepand de la cele tesute, etichete imprimate, etichete de carton si lista poate continua. Folosim doar cele mai calitative materiale disponibile, alaturi de cei mai buni graficieni si ne-am impus cele mai inalte standarde de calitate.

Aceste etichete contin, in general, informatii legate de producator/brand si in functie de cerinte chiar si un logo, detalii despre produs, materialele din care este fabricat , instructiuni de intretinere, provenienta produsului.

Nu exista posibilitatea desirarii etichetelor, in cazul utilizarii corecte al acestora. Culorile isi pastreaza intensitatea, informatiile ramanand astfel lizibile o lunga perioda de tip, chiar daca eticheta este supusa unor spalari repetate. Imprimarea este executata in profunzime, iar culorile sunt durabile si au o intensitate surprinzatoare.

In industria textila, etichetele tesute dau produsului nota finala si exprima hotarat logoul si numele companiei producatoare si de asemenea informatii necesare primului contact.

Etichetele textile au usurat foarte mult munca creatorior in masa de produse, fiind mai usor de a informa clientii in legatura cu ceea ce cumpara.

De-a lungul timpului, ne-am specializat in repoducerea unei game larga de etichete, incepand de la cele tesute, etichete imprimate, etichete de carton si orice alt tip de etichete doriti sa comandati. Folosim doar cele mai calitative materiale disponibile, alaturi de cei mai buni graficieni si intrunim cele mai inalte standarde de calitate. Standarde pe care le-am mentinut si imbunatatit de-a lungul timpului, pentru un produs finit exceptional.

Textura, claritatea designului si culoarea, poate satisface orice client de la mici designeri aflati la inceput de drum si pana la marile intreprinderi specializate in confectii. Etichetele noastre ofera o profunzime excelenta a detaliului fiind realizate cu atentie sporita, placere deosebita la atingere si nu in ultimul rand incantarea vizuala aparte. Datorita tuturor acestor factori, rezultatul final al etichetelor textile este surpinzator atat din punct de vedere calitativ cat si vizual.

Imprimarea se executa in profunzime, iar culorile sunt durabile si au o intensitate surprinzatoare. Punem la dispozitie o gama larga de materiale textile de cea mai inalta calitate disponibile in diferite culori si cerneluri care sunt rezistente la spalari repetate, precum in cazul articolelor vestimentare. Nu exista posibilitatea desirarii etichetelor, in cazul utilizarii iminente ale acestora. Culorile isi pastreaza intensitatea, informatiile ramanand astfel lizibile o lunga perioda de tip, chiar daca eticheta este supusa unor spalari repetate.

Experienta acumulata in domeniul etichetelor personalizate de diferite tipuri, ne permite sa satisfacem clientii, atat prin calitatea produselor oferite cat si prin raportul calitate-pret.

Etichetele textile au usurat mult viata micilor comercianti, deoarece au eliminat cele mai frecvente intrebari si dubii pe care le primeau din partea clientilor.

Aceste etichete contin, in general, informatii legate de producator/brand si in functie de cerinte chiar si un logo, detalii despre produs,materialele din care este fabricat , instructiuni de intretinere, provenienta produsului. Aceste informatii au scopul de a informa cumparatorul, pentru a sti cu siguranta daca isi doreste acest produs sau nu.

Etichetele textile se realizeaza in functie de cerintele si de preferintele pe care dumneavoastra le aveti, astfel garantand intelegere si munca de echipa. Acestea se adapteaza si in functie de posibilitatile financiare, fiind o alegere inteligenta.

Etichete tesute

Etichete tesute

Etichete tesute

Etichete tesute

Etichetele definesc un logo, o marca sau un designer care se imprima pe produse si articole pentru a fi mai usor de identificat.

Mașinile cu o tehnologie avansată pot realiza etichete fabricate la înaltă definiție.

Etichetele sunt fabricate din diferite fire , cele mai cunoscute și folosite etichete sunt etichete țesute din damasc, poliester, satin și etichete tesute din taffeta.

Aspectul etichetelor este unul profesional, durabilitatea fiind foarte ridicată la uzura și la spalare, indiferent de temperatura apei.

Aplicarea etichetelor țesute pe produse se poate face prin coasere la mașină sau manuală. Etichetele se încarcă, se aplică la cald cu fierul de calcat. Adezivul ce intra in componenta acestora este rezistent la spalare.

Eticheta este o bucata de material care cuprinde diferite informatii despre produs, simboluri, numele unui brand sau logo-ul firmei.

Cele mai raspandite si cele mai rezistente etichete sunt etichetele tesute. Acestea se aplica, in majoritatea cazurilor pe produsele textile si pe articolele de imbracaminte, accesorii si incaltaminte.

Etichetele tesute se pot personaliza cu broderii care sa indentifice un design, un model, numele unui brand sau numele unei companii.

Etichetele tesute sunt ideale pentru identificarea uniformelor scolare, a echipamentelor de lucru sau a echipamentelor sportive.

O diferenta inedita este facuta de o eticheta de calitate. Un produs bun din punct de vedere calitativ are nevoie si de o eticheta de exceptie. Cu toate ca par neinsemnate si mici ca dimensiune, etichetele tesute au un impact puternic asupra unui produs, nu doar ca reprezinta produsul, dar reprezinta si marca sau designerul pe care le-a creat.

Etichetele tesute sunt de mai multe feluri, acestea difera in functie de firele din care sunt tesute. Majoritatea etichetelor tesute sunt realizate din poliester, damasc, satin, taffeta si din materiale autoadezive.

Indiferent de tesatura, etichetele sunt foarte rezistente si durabile. Etichetele tesute de tip damasc au o textura extrem de fina la atingere, etichetele tesute din satin sunt moi cu un aspect perlat, iar etichetele tesute din  taffeta sunt mai robuste, ideale pentru genti, esarfe, palarii.

Exista o gama variata de etichete tesute. Marginea acestor articole poate sa fie tesuta, taiata la cald sau taiata ultrasonic.

Masinile performante realizeaza etichete tesute de calitate profesionala. Masina tese in eticheta numele sau logo-ul companiei, rezultatul final este unul profesionist si de calitate.

Etichetele tesute sunt mai durabile decat cele brodate, ca aspect sunt la fel de atragatoare, cu un aspect profesional.

Etichtele tesute se pot personaliza in diverse culori, in functie de cerinta clientului si de modelul pe care il are logo-ul.

Prinderea etichetelor tesute pe produse se pot face prin coasere la masina de cusut sau manual, o alta tehnica de aplicare a acestora care nu necesita mult efort este prin lipire cu ajutorul fierului de calcat, etichetele sunt prevazute cu un adeziv puternic care rezista pe produs si la spalarea cu apa rece sau fierbinte.

Etichetele tesute au o rezistenta buna la toate gradele de temperatura, se pot spala la temperaturi cu apa calda, rece sau fierbinte. Indiferent de temperatura, etichetele tesute isi pastreaza forma si dimensiunea originala.

Etichetele tesute, aplicate pe produse au si un scop decorativ, in special pentru articolele de imbracaminte.

Loading...